• ikon
  Dorthe Damgaard Kampmann den 13-01-2017
  VIGTIGT! Der er nu opsat hegn omkring byggepladsen ved Pilehuset og indskolingen. Vi har i dag haft besøg af den byggeansvarlige fra kommunen, der har inspiceret hegnet og nu vil sørge for at der bliver justeret og opsat ekstra hegn, så vi kan sikre den sti børnene må bruge når de færdes til og fra skole/FO/hallen. Hegnet markerer byggepladsen, hvor børnene IKKE må færdes.
  Vi vil gerne bede Jer forældre om at snakke med Jeres børn om at det er STRENGT FORBUDT at forcere hegnet på nogen måde (over, under eller ved siden af) og færdes på byggepladsen. Vi har i dag haft fat i flere børn der har valgt at forcere hegnet og skyde genvej over byggepladsen, det skaber potentielt farlige situationer, så det er af største vigtighed at børnene forstår at de skal holde sig ude!
 • ikon
  Dorthe Damgaard Kampmann den 05-01-2017

  Kære alle børn, forældre og ansatte, 

  Vi er nu kommet så langt med sammenlægningen af Dagtilbuddet Bakketoppen og Fritidsordningen på Sankt Helene skole, afdeling Vejby, at vi nu kan oplyse at 

  udbudet blev vundet af Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S og vi ser frem til et rigtig godt og konstruktivt samarbejde! 

  Arbejdet med til- og ombygningen af fritidsordningen, starter så småt op i denne uge, og det første der kommer til at ske er, at der etableres byggeplads, byggepladsvej og indhegning af området hvor den nye tilbygningen skal opføres. 

  På vedhæftede pdf kan I se planen for hvor byggepladsen kommer til at ligge, hvilke områder der bliver indhegnet og hvor der etableres gangsti mellem skole og fritidsordning. 

  De næste måneder bliver hektiske og fuld af aktion i området. Vi håber I alle vil være overbærende med dette, og vi sammen kan glæde os over at vi får nogle fantastiske rammer og Vejby Attraktive Lokalsamfund. 

  Der vil løbende blive delt information med jer på skole- og børneintra, men I er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller bekymringer. 

  Mange hilsner 

  Line Blume Kjøller 

  Leder af Bakketoppen og FO 

  72496168 

  Helle Marguerite Postholm 

  Skoleleder 

  72497148 

  Merete Pedersen 

  Byggeansvarlig 

  72496187 

  Camilla Whitman 

  Projektleder 

  72496946 

 • 18-01-2017
  08:30-14:10
  Førstehjælpskursus · 3A · IA1 · IA2
  1