Børnebyrådsmøde

Nyhed billede
Igår var fire dygtige og velformulerede elevrådsrepræsentanter fra 5 klasse til børnebyrådsmøde, hvor de fik forhandlet både en Panna bane hjem til afdeling TA og en fugleredegynge hjem til afdeling VA.

Godt arbejde.

Rie
    Lydia Brit Jensen den 09-11-2017
    Regler vedr. brug af sikkerhedsudstyr på Sankt Helene Skole og FO
    Lydia Brit Jensen den 01-11-2017

Kære elever og forældre,

Igen i år opfører Gribskov Ungdomsskoles teaterhold en ny skrevet julemusical for hele familien! Forestillingen "Julemandens Skat" spiller 8, 9, & 10. december i HUC, Kanutskivej 5, 3200 Helsinge
    Billetter kan bestilles på:

Forestillinger:
    Fredag d. 8. December kl. 19.00
    Lørdag d. 9. December kl. 12.00
    Lørdag d. 9. December kl. 15.00
    Lørdag d. 9. December kl. 19.00
    Søndag d. 10. December kl. 15.00

Teaser:

"For mange hundrede år siden, hvor folk mistede troen, forsvandt glæden ved december. Måneden, som ellers var fyldt med glæde og kærlighed, blev til en almindelig kedelig regnvejrs måned. Der var engang, hvor mennesker troede så meget, at det altid sneede i december. Det hele handlede om at glæde andre og dele tiden med hinanden. Men med tiden tænkte folk kun på sig selv og glæden ved at gi’ forsvandt. I dag tror børn på monstre og trolde, som gemmer sig i deres skabe. Men har disse væsener overhovedet haft muligheden for at fortælle, hvem de i virkeligheden er? Efter mange år i det skjulte har de glemt sig selv og hvem de var."
    De 3 trolde Grandis, Stjerna og Fimsen bor i Nåleskoven med deres mor, Ylda. Vejret har ændret sig i den store skov og der er ved, at ske store forandringer for troldene. De 3 søskende får til opgave, af den store høvding Adnan, at finde skovens dronning, som måske kan give dem svar på, hvorfor naturen opføre sig mærkeligt. Deres søgen efter, det de har glemt bliver nøje fulgt, af menneskepigen, Ellen, som har mere med troldenes skæbne at gøre end hun selv er klar over.
    Julemandens Skat er et eventyr om glæde, lykke og kærlighed, som til sammen skaber den gode julestemning.

Forestillingen opføres af de unge fra Gribskov Ungdomsskoles teaterhold og varer ca. en 1 time og 15 minutter, uden pause.
    Børnebilletter (til 12 år): 50 kr.
    Voksenbilletter: 90 kr.

• 23-11-2017