Velkommen til vores nye skoleleder

Nyhed billede
Den. 1 maj startede vores nye skoleleder Rie Gudmand-Høyer Sørensen på Sankt Helene Skole. Rie blev med stor glæde budt velkommen med flag og sang af alle elever og voksne.
    Lydia Brit Jensen den 16-05-2017
    Resultat af tilfredshedsundersøgelsen blandt forældrene i 2017
    Lydia Brit Jensen den 23-05-2017
    Så er det tid at ansøge om skolebuskort via Gribskov kommunes hjemmeside
    Benyt venligst nedenstående link

Her er linket til hjemmeside >>
    ansøgning om skolebuskort

Deadline for ansøgning er torsdag den 15. juni 2017.

Dorthe Damgaard Kampmann den 13-01-2017
    VIGTIGT! Der er nu opsat hegn omkring byggepladsen ved Pilehuset og indskolingen. Vi har i dag haft besøg af den byggeansvarlige fra kommunen, der har inspiceret hegnet og nu vil sørge for at der bliver justeret og opsat ekstra hegn, så vi kan sikre den sti børnene må bruge når de færdes til og fra skole/FO/hallen. Hegnet markerer byggepladsen, hvor børnene IKKE må færdes.
    Vi vil gerne bede Jer forældre om at snakke med Jeres børn om at det er STRENGT FORBUDT at forcere hegnet på nogen måde (over, under eller ved siden af) og færdes på byggepladsen. Vi har i dag haft fat i flere børn der har valgt at forcere hegnet og skyde genvej over byggepladsen, det skaber potentielt farlige situationer, så det er af største vigtighed at børnene forstår at de skal holde sig ude!
  • 29-05-2017
    Sk/hj rødt hold dansk og matamatik · IA1 · IA2