Lydia Brit Jensen den 10-10-2017

Lærernes dag blev fejret med flag, kager og røde æbler

"Jeg kan rigtig godt lide, når min lærer tager mig med på ture og lærer mig noget nyt."

"Jeg kan godt lide, når vi laver anderledes undervisning, matematiske vandringer for eksempel eller når vores lærere underviser udenfor."

"En af mine bedste oplevelser er, at jeg lige fra jeg kom ind på skolen er blevet taget så godt imod, ligegyldigt hvilken lærer jeg har haft."

"En af de bedste oplevelser, jeg har haft, er med min matematiklærer, som var rigtig god til at fortælle historier rundt om matematikken, som gjorde det interessant for mig."

Disse ord er ikke sagt om tilfældige lærere. De er sagt om lige præcis vores lærere og dygtige undervisere på Sankt Helene skole.

5. oktober var det lærerenes dag i Danmark, ja i hele verden. Det blev fejret med æbler, men ikke helt af den klassiske slags.

Alle elever havde skrevet til deres lærere på røde papiræbler – en hilsen under underskriften: "Jeg kan rigtig godt lide, når min lærer….."

Og det blev til mange rørende, omsorgsfulde, stolte og sjove hilsner, som kan ses på de to bibliotekter i henholdsvis Vejby og Tisvilde.

Vi var ikke den skole, vi er i dag, hvis vi ikke havde vores dygtige undervisere lige fra indskoling til udskoling. og læringsstile, deres pædagogiske evner og fornemmelser for børn, deres kreative evner, som bliver brugt til læseundervisning, kreativ matematik, anderledes havdyrsture, decoupagebilleder, vikinge-temauger, løbeture, forårsfester, mørke volley, madmod.

Så vi pudser æblet og kipper med flaget for vores lærere på Sankt Helene Skole.

/Bestyrelsen

• 23-10-2017
    08:15-09:00
    Omfotografering på Tisvilde · 3A · 4A · 5A · 6A · 5MT · IA1 · IA2