Lydia Brit Jensen den 27-09-2016

Forsikring af børn og unge

Når børn kommer til skade

Forældre skal selv sørge for, at deres børn er dækket af en ulykkesforsikring, hvis de kommer til skade i skolen eller daginstitutionen. Og med børnenes nylige skolestart er det godt at få styr på forsikringen.

Mange forældre tror, at deres børn er ulykkesforsikret gennem indboforsikringen, eller at skolen har en forsikring, der dækker, hvis deres barn kommer til skade på skolens legeplads eller under en fodboldkamp i skolegården. Det betyder, at alt for mange risikerer at glemme forsikringen til deres børn.

Skoler og daginstitutioner har ikke længere en forsikring, der dækker børnene, da det siden 2012 ikke har været tilladt for kommunerne at forsikre børnene i institutionerne. Derfor skal forældrene huske, at de selv skal forsikre deres børn.
    Det er derfor en god ide, at gøre forældrene opmærksom på disse forhold.

Felicia Vording Kehlet den 25-08-2016
    Billedskole

Kære elever og forældre

Der er endnu ledige pladser på workshopholdene for indskolingen, og på billedholdet for 3-6 kl.
    Gå ind på kulturskolen- gribskov.dk og tilmeld jer, hvis I vil nå at have en plads.

Mvh Birgitte Ahlmann

• 05-10-2016