SKOLEVALG2015

Nyhed billede
Vores 8. og 9. klasserne deltog i dag i SKOLEVALG2015
Efter en livlig og god debat med to ungdomspolitikere fra DSU og VU, blev valghandlingen sat i gang og eleverne fik afgivet deres stemme. Resultaterne (i hvert fald de landsdækkende) vil kunne ses på DR ULTRA i aften kl. 18. Og I vil kunne læse mere om forløbet her på Sankt Helene i Ugeposten.
...I skrivende stund tælles der stemmer, men en foreløbig exit poll viser at vi kan forvente et klart blåt flertal. "Han var vildt god!", sagde en elev om Sean fra Venstres Ungdom. Han fik med sin præstation i paneldebatten lige før valghandlingen, overbevist mange af de lyttende og meget aktivt med-debatterende elever, om at sætte krydset ved liste V.
    Lydia Brit Jensen den 28-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj.

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan f.eks. gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    Kristian Gomes Bindslev den 20-04-2015
    Orienteringsmøde om integration
    Onsdag d. 15. april holdt vores borgmester Kim Vallentin møde på Sankt Helene Skole, hvor han orienterede om, hvordan Gribskov Kommune vil løfte opgaven med integrationen af de syriske familier, der har måtte flygte fra deres hjem, og som vi i lighed med andre af landets kommuner vil hjælpe.
    Det var et godt og positivt møde, der specifikt handlede om integrationsindsatsen i Ramløse, Tisvilde, Vejby og Helsinge. Forudgående møder har fundet sted i Blistrup og Græsted.
    Tre af familierne, som skal bo i vores kommune, bliver tilbudt en bolig i Vejby. Det bliver den gamle børnehave, som skal være deres hjem.
    Sankt Helene Skole vil naturligvis bidrage til at tage godt imod de syriske flygtninge, og byde dem velkommen som vores naboer, når de flytter ind. Først skal bygningen dog sættes lidt i stand, så den kan fungere som bolig. Det vil ske efter, at man har fundet et andet egnet sted til væverforeningens aktiviteter, som lige nu bruger lokalerne. Orienteringsmødet var annonceret på kommunens hjemmeside og i Ugeposten.
    På vegne af Sankt Helene Skoles bestyrelse og ledelse,
    Gitte Skibstrup Nikolajsen og Helle Postholm

• 06-05-2015
    18:30-20:00