VejbyKunst - Designproces af 5 kl. i Vejby.

Fernisering i Vejby. Lavalampen er opstillet på Trongårdens græsplæne

Nyhed billede
Værket er skabt af elever i håndværk og design. Tak for den flotte indsats!
    Lydia Brit Jensen den 07-04-2017

Kære elever, forældre og medarbejdere.

Den 1. maj starter jeg som ny skoleleder her på Sankt Helene Skole og er fra start blevet mødt af dygtige og engagerede medarbejdere. Mit første møde med eleverne har været på hjemmesiden, hvor børnene fortæller om deres forventninger til den ny skoleleder, og det er tydeligt at mærke, at de er stolte over deres skole. Den glæde og det engagement glæder jeg mig til at være en del af.

For mig er det gode samarbejde mellem elever, medarbejdere og forældre helt centralt for at have en skole, hvor vi trives og samtidig sætter fagligheden højt. Min baggrund er endvidere ni års ledelseserfaring, samt uddannelse indenfor både ledelse og det specialpædagogiske felt.

Jeg har allerede haft mulighed for at møde ledelsesteamet og glæder mig til at lære elever, forældre og personale at kende. Jeg ser frem til at være en del af den fortsatte gode udvikling på Sankt Helene Skole til gavn for elevernes og medarbejdernes trivsel og faglige udvikling.

Rigtig god påske.

De bedste hilsner

Rie Gudmand-Høyer Sørensen

Dorthe Damgaard Kampmann den 13-01-2017
    VIGTIGT! Der er nu opsat hegn omkring byggepladsen ved Pilehuset og indskolingen. Vi har i dag haft besøg af den byggeansvarlige fra kommunen, der har inspiceret hegnet og nu vil sørge for at der bliver justeret og opsat ekstra hegn, så vi kan sikre den sti børnene må bruge når de færdes til og fra skole/FO/hallen. Hegnet markerer byggepladsen, hvor børnene IKKE må færdes.
    Vi vil gerne bede Jer forældre om at snakke med Jeres børn om at det er STRENGT FORBUDT at forcere hegnet på nogen måde (over, under eller ved siden af) og færdes på byggepladsen. Vi har i dag haft fat i flere børn der har valgt at forcere hegnet og skyde genvej over byggepladsen, det skaber potentielt farlige situationer, så det er af største vigtighed at børnene forstår at de skal holde sig ude!
    Dorthe Damgaard Kampmann den 05-01-2017

Kære alle børn, forældre og ansatte,

Vi er nu kommet så langt med sammenlægningen af Dagtilbuddet Bakketoppen og Fritidsordningen på Sankt Helene skole, afdeling Vejby, at vi nu kan oplyse at

udbudet blev vundet af Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S og vi ser frem til et rigtig godt og konstruktivt samarbejde!

Arbejdet med til- og ombygningen af fritidsordningen, starter så småt op i denne uge, og det første der kommer til at ske er, at der etableres byggeplads, byggepladsvej og indhegning af området hvor den nye tilbygningen skal opføres.

På vedhæftede pdf kan I se planen for hvor byggepladsen kommer til at ligge, hvilke områder der bliver indhegnet og hvor der etableres gangsti mellem skole og fritidsordning.

De næste måneder bliver hektiske og fuld af aktion i området. Vi håber I alle vil være overbærende med dette, og vi sammen kan glæde os over at vi får nogle fantastiske rammer og Vejby Attraktive Lokalsamfund.

Der vil løbende blive delt information med jer på skole- og børneintra, men I er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller bekymringer.

Mange hilsner

Line Blume Kjøller