Velkommen hjem fra MADlejr

Nyhed billede
7. årgang er hjemme fra MADlejr. Det var en spændende og lærerig lejrskole med fuld sol og velpakket program - en super 'ryste sammen-tur'. Den stod blandt andet på fiskefiletering og fuglepartering, mad over bål, grøntsager på stribe, kreative restekokkerier, oprydning og rengøring, kylling på syvogtyve måder, gårdbesøg, hjemmelavede is, knækbrød og pesto lavet på selv-sankede urter med i tasken hjem. Det var en uge fyldt med oplevelser og spækket med velsmag.
Her et lille klip fra pressemeddelelsen:
"Fælles oplevelser med råvarer, måltider og natur skal øge børn og unges forståelse for madens betydning og inspirere dem til en sundere livsstil og bedre trivsel. Sådan lyder ambitionen fra Arla Fonden, der står bag lejrskolekonceptet MADlejr, hvor man i sidste uge åbnede dørene op for et nyt skoleår. 7. årgang fra Sankt Helene Skole var første klasse på MADlejr, der ligger på Helnæs ved Fyn. Her ventede dem en lejrskoleoplevelse ud over det sædvanlige."
Se et par pletskud fra turen i fotoalbummet.
Ingen aktuelle opslag
Ingen aktuelle nyheder